Routebeschrijving en weer

Het weer.

Voor het actuele weer in Calpe verwijzen wij u graag naar de website van meteoconsult.

Villa Carpe Diem
Carrio Park 15-A
03710 Calpe/Alicante
Tel (+34) 693259318

Vanaf vliegveld Alicante is Villa Carpe Diem als volgt te bereiken;

Per privé transfer:
Deze kunt u, indien gewenst, bij uw boeking door ons laten regelen. Uiteraard bent u vrij om deze zelf te regelen.

Per privé auto:
Diverse grote autoverhuurders zijn op het vliegveld Alicante gevestigd. U kunt bij een van hen een auto huren en vanaf het vliegveld, via de AP7 (richting Valencia) richting Calpe rijden. Aangezien er nogal eens wat veranderd op de Spaanse binnenwegen adviseren wij u via google maps de juiste route te bepalen.

Per tram en trein:
Na aankomst op de luchthaven Alicante, neemt u bij bushalte 30 de bus 6C. Vraag de chauffeur u bij de halte “Puerta del Mar” uit te laten stappen. Ga niet naar de belangrijkste RENFE “Estacion de trenes” (station) want dit heeft niets met deze trein (in Spanje tram genoemd) te maken. Vervolgens neemt u de tram (het is een klein treintje). Neem deze tram tot aan het Benidorm station en stap over op de FGV trein welke u naar Calpe zal brengen. Vanaf het station Calpe kunt u het beste een taxi naar onze villa nemen.

Per bus:
Na aankomst op de luchthaven Alicante, neemt u bij bushalte 30 de bus 6C. Vraag de chauffeur u bij het centrale busstation uit te laten stappen. Vanaf het busstation gaan er diverse bussen naar Calpe. Of u neemt vanaf de luchthaven de bus naar Benidorm en stapt in Benidorm op het busstation over op de bus naar Calpe. Vanaf de bushalte in Calpe, kunt u het beste een taxi naar onze villa nemen.

Vanaf vliegveld Valencia is Villa Carpe Diem als volgt te bereiken;

Per privé transfer:
Deze kunt u, indien gewenst, bij uw boeking door ons laten regelen. Uiteraard bent u vrij om deze zelf te regelen.

Per privé auto:
Diverse grote autoverhuurders zijn op het vliegveld Valencia gevestigd. U kunt bij een van hen een auto huren en vanaf het vliegveld, via de AP7 (richting Alicante) richting Calpe rijden. Aangezien er nogal eens wat veranderd op de Spaanse binnenwegen adviseren wij u via google maps de juiste route te bepalen.

Per bus:
Na aankomst op de luchthaven Valencia, neemt u bij bushalte de shuttle bus richting Valencia. Vraag de chauffeur u bij het centrale busstation uit te laten stappen. Vanaf het busstation gaan er diverse bussen naar Calpe. Vanaf de bushalte in Calpe, kunt u het beste een taxi naar onze villa nemen.